10 Φεβ 2016

ΕΚΘΕΣΗ INFACOMA ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

    H INFACOMA συνιστά την πιο διαχρονική έκθεση στο χώρο της δόμησης και των κατασκευών. Εδώ και 33 χρόνια καθορίζει τις τάσεις του κλάδου, προσπαθώντας κάθε φορά να προσαρμόζεται στις εκάστοτε ανάγκες και απαιτήσεις της ευρύτερης κοινωνίας. Όπως συμβαίνει με τις αντίστοιχες διεθνείς εκθέσεις του εξωτερικού, η Infacoma αποτελεί hot spot για την επιχειρηματική δικτύωση των επαγγελματιών, προσφέροντας τη δυνατότητα για σημαντικές Β2Β συναντήσεις και συμφωνίες.
    Η αντοχή της στο χρόνο έχει αναγάγει την έκθεση σε μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις για απολύτως επίκαιρα θέματα όπως οι νέες τεχνολογίες, καινοτόμες εφαρμογές & νέα υλικά, αναβάθμιση κτιρίων, εξοικονόμηση ενέργειας και σύγχρονη αρχιτεκτονική. Η σπουδαιότητα της Ιnfacoma επικροτείται από τη μεγάλη επισκεψιμότητα που παρουσιάζει κάθε χρόνο (πάνω από 30.000 επισκέπτες).
     Η 33η INFACOMA απευθύνεται σε εκπροσώπους κατασκευαστικών εταιριών και τεχνικών γραφείων αλλά και σε αρχιτέκτονες, μηχανικούς, διακοσμητές κλπ. Επίσης, η έκθεση χωρίζεται σε επιμέρους προϊοντικές κατηγορίες προκειμένου να διευκολύνεται η περιήγηση στο χώρο. Πιο αναλυτικά, τα προϊόντα θα είναι χωρισμένα στις εξής θεματικές: Υλικά Κατασκευής, Μόνωση & Προστασία, Εσωτερικό Φινίρισμα και Μηχανήματα.
      Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

ΜΑΣΤΡΟΧΑΛΑΣΤΗΣ

Σχετικά με τον ΜΑΣΤΡΟΧΑΛΑΣΤΗΣ

Ο ΜΑΣΤΡΟΧΑΛΑΣΤΗΣ, ο άνθρωπος πίσω από το ομόνυμο ιστολόγιο, είναι επαγγελματίας τεχνικού κλάδου, που οι τεχνικές ανησυχίες του τον "ώθησαν" να μοιραστεί τις γνώσεις και τις εμπειρίες του με όποιον αναζητά λύσεις στα τεχνικά προβλήματα της καθημερινότητας.

Subscribe to this Blog via Email :